Close

Wij zijn altijd op zoek naar de beste producten voor jouw haar. Wij gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke, duurzame producten. Daarom werken wij met Trinity. Dit is beter en gezonder voor jouw haar en hoofdhuid en dus ook gezonder voor ons als kappers om mee te werken.

 

Haarproducten van natuurlijke oorsprong:

Resultaat: kracht en duurzaamheid. De filosofie achter de producten van het Zwitserse merk Trinity.

Trinity maakt gebruik van FSC gecertificeerde verpakkingen, milieuvriendelijke ingrediënten, is 100% dierproefvrij, dermatologisch getest en producten bevatten het EcoCert. Dit houd in dat ze op een milieuvriendelijke en gecertificeerde manier geproduceerd zijn.  

Ontdek de verschillende producten van TRINITY

TRINITY Care Series

We hebben de CARE series ontwikkeld rondom 9 verschillende elementen waarvan wij vinden dat zij belangrijk zijn in onze filosofie. Veel van deze elementen vindt je terug in andere TRINITY producten.

Onze verzorgingsproducten bestaan uit: essentials en therapies.

Daarbij is de therapie serie specifieker voor de probleem huid. Denk daarbij aan roos, jeuk, gevoelige hoofdhuid, haaruitval en extra droge huid.

De essentials kunnen we opdelen in de colour: voor het onderhoud van je prachtige kleur, moisture: voor een intensieve hydratatie, en volume: voor meer veerkracht en volume.

Onze styling: Reload

Een compacte maar duidelijke stylings lijn. Variërende producten waarmee we elke klant, met zijn of haar wens, het juiste product kunnen adviseren.

De kleuren van TRINITY VDT

Bij de kleuringen die wij gebruiken, word grotendeels met natuurlijke bestanddelen gewerkt (o.a.: jojoba olie, vitamine A en B, argan olie) waardoor de kwaliteit en de kleur langer behouden word.

Tailors

Voor de stoere mannen hebben wij stylingsproducten van Tailors.

We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren.